Aalborg Storcenter igen åbent - Aalborg Storcenter

Aalborg Storcenter igen åbent

maj 7, 2020

Landets storcentre har nu fået grønt lys til genåbning, og vi er derfor glade for igen at kunne byde velkommen i Aalborg Storcenter fra mandag den 11. maj.

I forbindelse med genåbning følger vi naturligvis de officielle anbefalinger fra myndighederne og henstiller desuden til, at centerets besøgende skal være opmærksomme og vise hensyn overfor andre.  

Foruden håndsprit ved alle centerets indgange, infotavler samt hæveautomater vil du som noget nyt kunne se bannere i gangene, som opfordrer til at holde til højre, når du færdes i centeret. Opfordringen skal gøre det nemmere at holde afstand, så alle får en god shoppingoplevelse.

 God tid til shopping med normale åbningstider

Aalborg Storcenter vil holde åbent som normalt, dvs. åbent alle hverdage kl. 10-19 samt lør- og søndage kl. 10-16 (Bilka alle ugens dage kl. 7-23). På denne måde sikrer vi de bedste betingelser for shopping med god tid og god plads til alle kunder.