Ecco i Aalborg Storcenter - Læs mere om butikken her.

Ecco i Aalborg Storcenter

Sko til hele familien i ECCO

Det hele startede i 1963 med Birte og Karl Toosbuys drøm om at skabe et sko firma, drevet af dansk design og filosofien om at form følger funktion. Et firma der ejede deres egen produktion og kontrollere sin egen skæbne. Helt frem til dagen i dag er ECCO stadig ejet af Toosbuy Kasprzak familien.

Hos ECCO i Aalborg Storcenter finder du sko til damer, herrer og børn – uanset om det er til hverdag, fest eller aktiv outdoor. Ydermere tilbyder vi et bredt sortiment af lækre tasker og bælter, samt plejemidler til alle vores produkter. Du finder vores butik i Nygade.

ECCO er blandt verdens største producenter af kvalitetslæder med salg til en række luksusbrands, samt til ECCO’s egen produktion af lædervarer som tasker, bælter og punge.

Vores drøm er at skabe og udbrede fodtøj, der tillader, at hver eneste fod kan bevæge sig naturligt.

ECCO’s succes bygger på kvalitet og innovation, hvor stil og komfort kombineres i skandinavisk design.

Vi fejrer sammensmeltningen af gammeldags håndværk og den nyeste teknologi, og stræber visionært efter et tidløst ideal: Naturlig bevægelse. Vi er inspireret af naturen, læderhåndværk fra gammel tid og fremtidens platformsteknologi.

Hos os får du ikke kun et par nye sko, men vi bestræber os også altid på at give dig den bedste service og vejledning. Vi er specialister i vores fag, og tilbyder det største udvalg af ECCO i hele Nordjylland.

Vi glæder os til at hjælpe dig med dit næste (sko)køb.

Alle nyheder og tilbud fra Ecco