Børne casting

Børne casting

Dato: 16-02-2019

Børn søges til modelopgaver for kendte brands
Går du med en drøm om at blive børnemodel, stå foran et kamera og få taget seje og skønne modelbilleder?

Modelbureauet BASIC CPH og Børnecasting.dk søger piger og drenge i alderen fra 3-14 år til kendte brands som: Zara, Phister, Philina, Molo, Ronald, Massimo Dutti og Wheat. De udvalgte børn har bl.a.  muligheden for at medvirke i kataloger, kampagner, annoncer og reklamefilm.

BASIC CPH og Børnecasting.dk tager rundt i landet for at finde skønne børn, som synes, det kunne være sjovt at stå foran et kamera og få taget skønne modelbilleder… 
Vi søger alle typer børn uanset udseende, højde, hårfarve – fregner eller ej. Alle skal være velkomne, siger Maja Henneberg, der står bag castingen.

BASIC CPH har meget travlt med at finde nye børn til forskellige modelopgaver og derfor håber vi at se en masse skønne børn. 

Stort set alle, som kommer og får taget modelbilleder, er meget nervøse. Men når de er blevet fotograferet, så går de altid ud med et smil på læben, siger Maja Henneberg og tilføjer: 
jeg elsker nemlig at kilde børnene, så de får grineflip. Det løsner dem meget op – og så bliver modelbillederne rigtig gode”. Man kan tilmelde sig castingen online på www.børnecasting.dk 

Når man tilmelder sig, så vælger man en tid på dagen (for at undgå for lang ventetid) og efterfølgende får man et ‘Casting-ID’ tilsendt på en SMS. Dette nummer skal man medbringe til castingen.
Når castingen er slut, går BASIC CPH alle billederne igennem og udvælger, hvem de synes er interessante og som de gerne vil benytte til fremtidige modelopgaver.

De udvalgte vil få direkte besked.

Castingen finder sted på Centertorvet lørdag 16. Februar fra klokken 10-16. 

Flere vigtige informationer omkring castingen og tilmeldingen finder du på www.børnecasting.dk