Kunstnerweekend

Dato: 15-03-2019 - 17-03-2019

Kunstnerweekend i Aalborg Storcenter! Fra fredag 15. marts til og med søndag 17. marts, får vi besøg af ni dygtige kunstnere på Centertorvet ️🎨💍🍶 De er her på følgende tidspunkter:

Fredag fra kl. 14.00 – 19.00, lørdag & søndag fra kl. 10.00 – 16.00 ️🎨💍🍶

Læs om kunstnerene der sælger kunst og kunsthåndværk af egen produktion her:

Kirsten Eiersted
Jeg laver smykker i forskellige natursten (også kaldet halv ædelstene), ferskvandsperler, glas,nødder/frø, stål, sterling sølv og kobber.
Jeg kan lide at sætte forskellige sten og farver sammen, ligesom en kæde i de samme sten kan være smuk og klassisk.

Anne Marie Steffensen
Jeg har tegnet og malet fra jeg var barn, men først her i pensionsalderen er det blevet til ret mange malerier, både i olie og akryl.
Jeg maler helst dyr og fugle i naturen men også mystiske ting finder vej ind på lærredet. I år var jeg på Færøerne, og som mange andre begejstrede malere, måtte den inspiration prøves af på lærred.

Jane Frost Jensen
Jeg har arbejdet med ler i mange år. Det er spændende at finde på nye ting, der er anderledes og nye måder at dekorere min keramik på, så der ikke bliver to ting ,der er ens.

Lise Jensen
I såvel mine malerier som i mine keramiske arbejder, såvel som mine sølvsmykker, er naturen min store inspirationskilde. Årstidernes skiften, lysets og landskabets variationer bringer bestandig nye oplevelser. Jeg ønsker gennem mine arbejder at udtrykke min glæde over naturen. Jeg har udstillet i mange år i kunstforeninger over hele landet.

Inge Frederiksen
Jeg skaber alle mine værker fra ide til færdig produkt og laver selv alle mine delelementer, såsom gipsforme og modeller.
Mine værker bærer ofte præg af et enkelt, funktionelt, og moderne udtryk. De er ofte i glade, forårsfarver, med æstetiske og organiske former.
Jeg arbejder både med glas og keramik. Flere forskellige teknikker  gør sig gældende indenfor begge områder. Dette ses i billederne af mine værker.

Birgitte Arboe

Anne Mette Pape
Jeg maler såvel abstrakt som naturalistisk. Jeg holder meget af på en gåtur i f.eks. Rold Skov at tage et foto med telefonen og så senere sætte mig bag lærredet og få netop det udtryk frem i maling, som fascinerede mig og fik mig til at tage billedet. Jeg er også begyndt at male portrætter efter fotografier og tager gerne imod bestillinger.

Hanne Tjell Larsen

Søren Bak
Søren Bak har grebet til tidens nyeste pensler – nemlig de digitale – som fra tid til anden føres rundt i kreative programmer, mens idéer størkner sig fast på computerskærme. De nye digitale medier udforskes frit, og kunstneren betragter sig selv som en Digital Billedkunstner, der med sin baggrund i traditionel tegne- og malerkunst har bragt det maleriske håndværk med indenfor i den digitale verden.