Handelsbetingelser ved online gavekort

Handelsbetingelser ved online køb af Elektronisk Gavekort u/aktiveringskode

Handelsbetingelser

Du bedes venligst læse nærværende Handelsbetingelser igennem, før du afgiver din bestilling på køb, da Handelsbetingelserne er gældende for det elektroniske gavekort.

Aalborg Storcenter gavekort

Aalborg Storcenter gavekort er et elektronisk gavekort, som du kan bruge i stedet for kontanter. Du anvender gavekortet, som en slags hævekort, dvs. at det er muligt at handle i flere forskellige butikker med det samme kort. Gavekortet har samme anvendelse som kontanter, men har også samme risiko for dig.

Gavekortet kan alene anvendes til betaling hos de butikker, der er tilsluttet Aalborg Storcenter gavekort.

Minimumsbeløb på et gavekort er kr. 100,00 og maksimumsbeløb er kr. 3.000,-

Aalborg Storcenter gavekort udbydes af:

Centerforeningen Aalborg Storcenter
Centerkontoret, Hobrovej 452
9200 Aalborg SV
Tlf. 9818 2310
Cvr.nr. 19297845
e-mail: info@astc.dk

Bestilling & ordrebekræftelse

Når du har indtastet din bestilling af gavekortet og gennemført betalingen, modtager du straks en ordrebekræftelse pr. mail. Vær opmærksom på korrekt indtastning af din e-mail adresse, så din bekræftelse når rigtig frem.

Du er bundet af aftalen om køb af gavekortet, når du klikker på ”Udfør betaling”, og der står ”Betalingen er godkendt” på din skærm.

Du kan til enhver tid printe Handelsbetingelserne ud, som danner grundlag for den aftale du har indgået i forbindelse med køb af gavekortet. De gældende Handelsbetingelser kan til enhver tid findes på www.astc.dk.

Hvis du har tastet forkert eller begået en anden fejl i forbindelse med din bestilling, er du velkommen til, at kontakte Aalborg Storcenter, som derefter vil hjælpe dig.

Se oplysninger om fortrydelsesret nedenfor.

Betaling

Du kan betale for gavekortet med MasterCard, JCB, Dankort og Visa kort.

Din betaling håndteres af Epay (betalingsmodul).
Epay håndterer alle betalinger og al kortdata og lever op til internationale sikkerhedsstandarder (den såkaldte Payment Card Industri Data Security Standard, forkortet PCI DSS). Udvekslingen af oplysninger mellem os og databehandleren sker krypteret i SSL (Secure Socket Layer).

Beløbet trækkes først på din konto, når vi afsender gavekortet.

Leveringsbetingelser

Alle gavekort sendes med PostNord Danmark, afhængigt af valgte forsendelsestype sendes gavekortet førstkommende hverdag efter bestilling, enten som Almindelig brev eller Quickbrev. Der kan forekomme forsinkelser ved PostNord Danmark, som Aalborg Storcenter er uden indflydelse på.

Såfremt der er valgt Afhentning i Centerinformationen er gavekortet klar til afhentning førstkommende hverdag efter bestilling.

Såfremt et gavekort ikke bliver leveret, men bortkommer under forsendelsen, skal underretning herom ske til Aalborg Storcenter, tlf. 98 18 23 10 e-mail: info@astc.dk. I sådanne tilfælde vil der blive fremsendt et nyt gavekort.

Forsendelsesomkostninger

Der pålægges forsendelsesomkostninger på alle ordrer uanset mængde, størrelse og forskellige leveringstider. Forsendelsesomkostningernes størrelse er afhængig af den samlede vægt.

Priser og moms

Alle viste priser er i danske kroner og inkl. moms.

Gyldighedsperiode

Gavekortet er gyldigt i 3 år fra udstedelsesdato. Herefter har du mulighed for at få udbetalt eventuelt restbeløb på gavekortet uden beregning i 1 år efter gavekortets gyldighed er udløbet ved at kontakte udbyderen, jfr. kontaktinformationen.

Saldo

Saldo på gavekortet kan ses på www.astc.dk

Reklamation

I henhold til den danske købelov har du 2 års reklamationsret på dit køb. Reklamationsretten gælder fra den dag du fysisk modtager forsendelsen.

Fejllevering eller defekt forsendelse: Skulle du mod forventning modtage et forkert eller defekt gavekort, bedes du orientere os pr. e-mail hurtigst muligt om hvori fejlen/defekten består.

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret/returret fra den dag du modtager gavekortet. Fortryder du dit køb, skal du for egen regning sende gavekortet tilbage til følgende adresse: Centerforeningen Aalborg Storcenter, Centerkontoret, Hobrovej 452, 9200 Aalborg SV senest den 14. dag efter modtagelsen.

Når du sender gavekortet retur, skal det være i samme stand, som da du modtog det. Benytter du dig af fortrydelsesretten, vil du inden for 30 dage få den fulde købesum tilbage efter vi har modtaget din forsendelse retur og haft lejlighed til at undersøge den. Pengene vil blive indsat på din konto. Reg. og konto nr. bedes derfor oplyst i forsendelsen.

Persondatapolitik

Den gældende persondatapolitik kan til enhver tid findes på hjemmesiden www.sparxpres.dk.

Aktivering af gavekortet

Kortet er aktivt og klar til brug ved levering.

Anvendelse af gavekortet

Dit Aalborg Storcenter gavekort er det samme som kontante penge, og du anvender gavekortet i stedet for at anvende kontanter i de tilknyttede butikker i Aalborg Storcenter.
Gavekortet anvendes med pinkode og kan dermed anvendes på samme måde som et almindeligt betalingskort. Gavekortet er således et ikke personligt ihændehaverbevis.

Gavekortet kan ikke spærres, hvis du f.eks. taber gavekortet eller det bliver stjålet.

Du accepterer derfor, at bære risikoen for misbrug af gavekortet og dermed risikoen for det tab, du kan lide, hvis kortet anvendes af en anden uden din tilladelse. Der samme er selvfølgelig gældende for modtageren, hvis du giver gavekortet væk eller sælger det.

Har du problemer med gavekortet eller ønsker du at klage, bedes du henvende dig til:
Centerforeningen Aalborg Storcenter
Centerkontoret, Hobrovej 452
9200 Aalborg SV
Tlf. 9818 2310
e-mail: info@astc.dk

Du er også berettiget til at klage direkte til konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via forbrug.dk eller via e-mail cfk@kfst.sk.

EU-kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her: ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mailadresse info@sparxpres.dk.

Ønsker du at klage over en vare/ydelse købt med gavekortet, skal du henvende dig til den butik, hvor du har købt varen.

Hvem står bag kortet

Elektroniske gavekort via Aalborg Storcenter administreres af SPARXPRES, som er en afdeling af Spar Nord Bank A/S.

Lovvalg og værneting

Ethvert køb af gavekort er underlagt dansk ret. Enhver tvist om gavekortet, der involverer udbyderen skal indbringes ved en byret i Danmark med mindre præceptiv lovgivning bestemmer andet.

Ikrafttræden

Disse Handelsbetingelser gælder fra og med den 17.07.2018