Handelsbetingelser ved online gavekort

Salgs- og leveringsbetingelser

Du bedes venligst læse salgs- og leveringsbetingelserne igennem, før du afgiver din bestilling på køb.

Aalborg Storcenter gavekort

Aalborg Storcenter gavekort er et elektronisk gavekort, som du kan bruge i stedet for kontanter. Du anvender gavekortet, som en slags hævekort, dvs. at der er muligt at handle i flere forskellige butikker med det samme kort. Gavekortet har samme anvendelse som kontanter, men har også samme risiko for dig.

Gavekortet kan alene anvendes til betaling hos de butikker, der er tilsluttet Aalborg Storcenter.

Minimumsbeløb på et gavekort er kr. 100,00 og maksimumsbeløb er kr. 3.750,-.
Der kan udstedes flere gavekort op til max. beløbet.

Aalborg Storcenter gavekort udbydes af:
Centerforeningen Aalborg Storcenter
Centerkontoret, Hobrovej 452
9200 Aalborg SV
Tlf.: 9818 2310
Mail: info@astc.dk
Cvr.nr. 19297845

Bestilling & ordrebekræftelse

Når du har indtastet din bestilling af gavekortet og gennemført betalingen, modtager du straks en ordrebekræftelse pr. mail. Vær opmærksom på korrekt indtastning af din e-mail adresse, så din bekræftelse når rigtig frem.

Du er bundet af aftalen om køb af gavekortet, når du klikker på ”Udfør betaling”, og der står ”Betalingen er godkendt” på din skærm.

Du kan til enhver tid printe salgs- og leveringsbetingelser ud, som danner grundlag for den aftale du har indgået i forbindelse med køb af gavekortet.

Hvis du har tastet forkert eller begået en anden fejl i forbindelse med din bestilling, er du velkommen til, at kontakte Centerkontoret, som derefter vil hjælpe dig.

Se oplysninger om fortrydelsesret nedenfor.

Betaling

Du kan betale for gavekortet med Master Card, JCB, Dankort og Visa kort.

 

Din betaling håndteres af EPAY (betalingsmodul).

EPAY håndterer alle betalinger og al kortdata og lever op til internationale sikkerhedsstandarder (den såkaldte Payment Card Industri Data Security Standard, forkortet PCI DSS). Udvekslingen af oplysninger mellem os og databehandleren sker krypteret i SSL (Secure Socket Layer).

 

Beløbet trækkes først på din konto, når vi afsender gavekortet.

Leveringsbetingelser

Gavekortet leveres med Postnord og hvis der er valgt levering som Quickbrev, er leveringstiden normalt 2-3 hverdage efter bestilling.

Der kan forekomme forsinkelser ved PostNord Danmark, som Aalborg Storcenter er uden indflydelse på.

Såfremt et gavekort ikke bliver leveret, men bortkommer under forsendelsen, skal underretning herom ske til Aalborg Storcenter, tlf. 9818 2310, e-mail info@astc.dk. I sådanne tilfælde vil der blive fremsendt et nyt gavekort.

Forsendelsesomkostninger

Der pålægges forsendelsesomkostninger på alle ordrer uanset mængde, størrelse og forskellige leveringstider. Forsendelsesomkostningernes størrelse er afhængig af den valgte forsendelsestype.

Priser og moms

Alle viste priser er i danske kroner og inkl. moms.

Gyldighedsperiode

Gavekortet er gyldigt i 3 år fra udstedelsesdato.

Saldo

Saldo på GaveKortet kan ses på www.astc.dk eller ved at scanne QR-koden på kortet.

Garanti

I henhold til den danske købelov har du 2 års reklamationsret på dit køb. Reklamationsretten gælder fra den dag du fysisk modtager forsendelsen.

Fejllevering eller defekt forsendelse: Skulle du mod forventning modtage en forkert eller defekt forsendelse, bedes du orientere os pr. e-mail hurtigst muligt om hvori fejlen/defekten består.

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret/returret fra den dag du modtager forsendelsen. Fortryder du dit køb, skal du for egen regning sende varen tilbage til følgende adresse: Aalborg Storcenter, Hobrovej 452, 9200 Aalborg SV, senest den 14. dag efter modtagelsen.

Når du sender varen retur, skal den være i samme stand, som da du modtog den. Benytter du dig af fortrydelsesretten, vil du inden for 30 dage få den fulde købesum tilbage efter vi har modtaget din forsendelse retur og haft lejlighed til at undersøge den. Pengene vil blive indsat på din konto, reg. nr. og konto nr. bedes derfor oplyst i forsendelsen.

Aktivering af gavekortet

Kortet er aktivt og klar til brug ved levering.

Anvendelse af gavekortet

Dit Aalborg Storcenter gavekort er det samme som kontante penge, og du anvender gavekortet i stedet for at anvende kontanter i de tilknyttede butikker i Aalborg Storcenter.

Gavekortet anvendes med pinkode, og er dermed det samme som et almindeligt betalingskort.

Gavekortet kan ikke spærres, hvis du f.eks. taber gavekortet eller det bliver stjålet.

Du accepterer derfor, at bære risikoen for misbrug af gavekortet og dermed risikoen for det tab, du kan lide, hvis kortet anvendes af en anden uden din tilladelse. Der samme er selvfølgelig gældende for modtageren, hvis du giver gavekortet væk eller sælger det.

Ønsker du at klage, bedes du henvende dig til:

Centerforeningen Aalborg Storcenter

Centerkontoret, Hobrovej 452

9200 Aalborg SV

Tlf. 9818 2310

e-mail: info@astc.dk

Ønsker du at klage over en vare/ydelse købt med gavekortet, skal du henvende dig til den butik, hvor du har købt varen.

Hvem står bag kortet

Elektroniske GaveKort via Aalborg Storcenter udstedes og administreres af SPARXPRES, som er en afdeling af Spar Nord.

 

Opdateret sidst: 29. juni 2017 / Aalborg Storcenter