Blå Gade
70 21 53 53
www.humac.dk

Humac

Om Humac
Humac er Nordens største Apple forhandler. Humac har pt. 22 Apple konceptbutikker i Danmark med over 250 ansatte. Vi er ejet af Inventive Retail Group som samlet driver over 350 Monobrand Retail butikker og har en årlig omsætning på over 1.1 mia. USD.

Humac er certificeret af Apple som Apple Premium Reseller (APR) kæde, og vi er den eneste i Danmark som har denne status og skal leve op til Apple’s krav omkring eksponering af produkter, uddannelsesniveau hos vores medarbejdere og kunne give en god kundeoplevelse – hver gang. APR certificeringen garanterer således kvalitet i form af højt serviceniveau og dybdegående viden omkring Apples produkter.

Service & værksted
Hos Humac har vi et samarbejde med StayOnline, der har værksteder udstyret med den fornødne viden og alle de rette kompetencer til at kunne begå sig inden for Apples produktverden. Vi kan med andre ord, få dit produkt til at føles helt sprit nyt. Vi tager professionelt hånd om fejlfindingen og iPhone reparation på samme måde, som vi er ærekære omkring din oplevelse af vores service og slutproduktet.

Humac/StayOnline tilbyder en landsdækkende og autoriseret værkstedsservice, hvor alle medarbejderne har været igennem intensive uddannelsesforløb og certificeringer hos Apple. Alle værksteder har titlen Apple Authorized Service Provider (AASP). AASP er et flot kvalitetsstempel fra Apple, som vi er meget stolte af, for er der noget, som Apple har forstand på, så er det teknik af god kvalitet. Værkstederne tager sig af mange forskellige opgaver. Heriblandt diagnostik, reparation, installation, systemopdatering, opgradering og vedligeholdelse.