Bilka Torv
70 23 23 03
www.smarteyes.dk

Smarteyes

Velkommen til Smarteyes i Aalborg Storcenter

Hos Smarteyes synes vi, at det skal være smart og enkelt at købe briller. Derfor får du enkeltstyrkebriller til en samlet pris på 1.450 kr. og flerstyrkebriller til en samlet pris på 3.450 kr.
Begge priser gør sig gældende uanset dine styrker, og alle vores glas er tynde, lette, antirefleksbehandlede og hærdede. Flerstyrkeglassene er dertil med bredt læsefelt og glidende overgang

I vores butik i Aalborg Storcenter finder du et stort udvalg af briller, designet af vores egne nordiske designere. Vi får hele tiden nye kollektioner hjem, så der er masser af stel at vælge imellem. Du får altid frit valg mellem alle stel i hele butikken, så du kan finde det stel, der passer bedst til dig og din stil.

Vores autoriserede optikere står klar til at tilbyde dig en grundig synsprøve og rådgive dig om dit valg af briller eller kontaktlinser. Kig ind i butikken eller book tid til en synsprøve online (https://www.smarteyes.dk/bestil-synsproeve-online/aalborg). Vi glæder os til at byde dig velkommen i butikken.

 

Facebook:
https://www.facebook.com/SmarteyesDenmark/

Instagram:
https://www.instagram.com/smarteyes_danmark/

LinkedIn:
https://www.linkedin.com/company/5110911/