Eventet er afholdt, men klik på linket nedenfor, for at se kommende events

Se eventkalender her →

Bullerbilletten med 10 gaver og spændende underholdning for børnene i Påsken (Kun 2.500 stk.)

Bullerbilletten er din mulighed for spændende og sjove oplevelser i Påskeferien. Aalborg Storcenter har i år lavet et samarbejde med Nordsø Oceanarium og Aalborg ZOO om i fællesskab at give sjove, spændende og lærerige oplevelser til børnene i Påsken. Billetten koster 50 kr. og kan købes i Centerinformation.

Du kan opleve Skattejagt rundt i centret hvor du skal besvare spørgsmål i vores PLUS+ app, og svarer du rigtig er du med i konkurrencen om 10 årskort til enten Nordsø Oceanarium eller Aalborg ZOO.

Hvis du er frisk på det, er der endnu flere børnebilletter til ZOO på højkant, for kan du gætte hvem der har lagt 4 forskellige lorte, så er 10 billetter på højkant.
Nordsø Oceanarium har taget masser af papir og tuscher med, og kan du tegne det flotteste havdyr og male inden for stregerne, så kan du vinde en kæmpe bamse.

Er du mega skarp på fiskeæg, måske ligefrem en en ÆGspert, så er der et påskeæg på højkant til den heldige vinder mellem dem der har gættet rigtig på 4 forskellige slags fiskeæg.
Du kan også lede efter rav på Centertorvet, og har du skarpe øjne og er dygtig, kan du bytte dine små stykker rav til et større ravstykke eller en hajtand.

Efter du har børstet sandet af både hænder og tøj er der tegnekonkurrence og stande hvor du kan møde de dygtige vejledere fra både Aalborg ZOO og Nordsø Oceanarium. De har taget en masse spændende udstoppede dyr, skeletter og skind med du kan få lov at røre ved, og lære en masse om.

Aalborg ZOO har lige nu fokus på truede danske dyr, og derfor kan du også høre mere om hvad rødliste dyr er, hvad biodiversitet betyder og ikke mindst hvad du kan gøre for at hjælpe med at bevare naturen.

Der følger 10 spændende gaver med billetten lige som der plejer, i år fra både butikker og samarbejdspartnere. De skal hentes i butikkerne, og skal nok skabe glæde.

Billetten koster 50 kr. (Værdi af alle gaver er 300 kr.)

Billetter købes i Centerinformation i Strøggade, og der er kun 2.500 billetter så det gælder om at skynde sig.

Hvor: Aalborg Storcenter
Hvornår: Fra d. 9. april til og med d. 16. april.
Åbningstider: Lørdag og søndage kl. 10 til 16.
Mandag-tirsdag: kl. 10-19
Onsdag: kl. 10-20

Billetter købes i Centerinformation i Strøggade, og der er kun 3000 billetter så det gælder om at skynde sig.


Andre oplevelser i Aalborg Storcenter

Se alle oplevelser