Hos Aalborg Storcenter udsteder vi gavekort, som gælder til næsten alle vores butikker samt Bilka. Med et gavekort til vores storcenter i City Syd giver du en fantastisk gave, da vedkommende selv kan bestemme, hvad pengene skal bruges på. Mulighederne er mange, når det kommer til gaveideer, da vi har et stort udvalg af forskellige specialbutikker, hvor du både finder tøjbutikker, bolig og indretning, elektronik m.v.

Vores gavekort fungerer som et kreditkort, hvilket betyder, at du kan anvende det samme gavekort i flere forskellige butikker. Du lægger dig derfor ikke fast på en butik, hvis du finder noget, som du synes om. Det er derfor den perfekte gave til familiemedlemmet eller den bekendte, som aldrig ved, hvad de skal ønske sig, da de kan vælge mellem deres yndlingsbutikker.

Køb gavekort online til Aalborg Storcenter

 

Du behøver ikke at besøge vores storcenter i City Syd for at købe et gavekort. Du kan nemlig bestille et gavekort online, som har det ønskede beløb. Du har både muligheden for selv at hente gavekortet i vores center eller få det tilsendt med posten. Det gør det nemt for dig, hvis du ikke bor i Aalborg eller i Nordjylland men stadig ønsker at forkæle et familiemedlem eller en nær bekendt.

Husk på, at minimumsbeløbet på vores gavekort er 100,-, hvorimod du maksimalt kan købe for 3.000,-. Det er dog muligt at købe flere gavekort med maksimumbeløbet på, hvis dette ønskes. Gavekortet gælder i tre år fra udstedelsesdatoen.

Tjek saldoen på dit gavekort

Med vores gavekort behøver du ikke gå ind i en af vores butikker for at finde ud af, hvad saldoen er på dit gavekort. Du har nemlig flere muligheder for at finde ud af saldoen på netop dit kort.

I fanen Gavekort Saldo nedenfor finder du de tre forskellige måder, hvorpå du kan se det resterende beløb på dit gavekort.

Kontakt os for yderligere information

Har du yderligere spørgsmål til vores gavekort, står vi altid klar til at hjælpe dig i centerinformationen, hvor du også kan købe gavekortet eller tanke op. Har du ikke mulighed for at besøge os i centeret, kan du kontakte os på tlf.: 98 18 23 10.

Vi gør opmærksom på, at følgende af storcentrets butikker ikke er med i gavekortordningen: 

Frellsen Chokolade, Espresso House, Mister Minit, Carl’s Jr., Paradis is, Sushi Mania, Telia, Nails Gallery og Joe & The Juice.

Se handelsbetingelser for køb af gavekort her


Mere information om gavekortet

Gavekortbevis (SMS/e-mail)

Du kan bestille Nordjyllands hurtigste gavekort her. 

Køb gavekort online

Når du køber gavekort online kan du vælge følgende muligheder:

Køb enkelt gavekort

Køb flere gavekort

Levering/afhentning:

  • Ved afhentning er prisen kr. 0,-
  • Ved almindelig post er prisen kr. 11,- Det kan tage op til 7 hverdage, før gavekortet er fremme.
  • Ved Quickbrev er prisen kr. 29,- Brevet er fremme næste hverdag.

Gavekort saldo

Du har flere muligheder for selv, at se saldoen på dit gavekort.

  • Du kan scanne QR koden på dit gavekort. Dette kan du gøre med dit kamera, hvis du har IOS 11 på din iPhone eller hvis du har installeret en QR kode scanner på din Apple, Android eller Windows mobil.
  • SMS teksten “saldo kortnummer” til 1272
  • Du kan også se din saldo her

Tank-selv gavekort

Du kan købe Tank-selv gavekort i Centerinformationen. Med Tank-selv gavekort, kan du selv tanke penge på gavekortet, når det passer dig.

Gavekortet koster kr. 10,-

Tank penge på Tank-selv gavekort her