13. august. - 14. august

10:00 - 16:00

Centertorvet

Føj til kalender

Maximum besøger Aalborg Storcenter lørdag d. 13.-14. august.

Kom inden i en kæmpe oppustelig bold, mærk hvordan det er at være mega fuld med promillebriller, kør ræs i de sjove crazy Karts eller spil bordfodbold hvor du og dine venner er på banen. Hvis du er en stjerne til minespil og kan komme igennem banen uden at lande på minerne, kan du blive den heldige vinder af en sjov aften for 4 personer i Maximum.
Prøv kræfter med forlystelser som Bumperball, Promillebriller og Crazy Karts, når Maximum flytter en masse af deres forlystelser ned og sætter op i Aalborg Storcenter, hele weekenden. Det bliver max sjovt!

Du kan prøve:
• Bumperball Har du prøvet at være en kæmpe bold? Bumper ball er en oppustelig bold, som du kan være inde i. Det er megasjovt for både deltagere og tilskuere.
• Promillebriller Gå og stå er måske ikke så svært, men tager du vores promillebriller på kan du ikke længere stole på din evne til at bedømme afstande. Det kan kun give et godt grin med på vejen.
• Crazy Karts Køretøjet bliver smurt og en mini bane bliver sat op i midten af Aalborg Storcenter – hvem kommer først igennem? Prøv de sjove Crazy Karts i et miniræs for alle aldre.
• Menneskelig bordfodbold Er du vild med bordfodbold? Så skulle du prøve menneskelig bordfodbold. Her er hele banen forstørret op og nu er det ikke længere dig og din modstander der skal styre spillerne på stængerne, men I er selv spillerne på stængerne, som i samarbejde med jeres teams, skal sørge for at få bolden i mål.
• Minespil Kan du komme igennem banen uden at lande på minerne? Hvis du kommer hel igennem banen, er du måske den heldige vinder af en sjov aften for 4 personer i Maximum, som du kan dele med dine venner eller familie.

Der er masser af vilde konkurrencer, hvor du kan vinde præmier og mad i den lækre grillbuffet i the Grill i Maximum.

Maximum besøger Aalborg Storcenter lørdag d. 13. og søndag d. 14. august fra kl. 10 til 16 og du prøver alle de spændende ting de har taget med på Centertorvet.


Andre oplevelser i Aalborg Storcenter

Se alle oplevelser