01. november - 15. december

10:00 - 20:00

Blå Gade

Føj til kalender

Giv en julegave til et barn og gør en forskel

For første gang har Aalborg Storcenter opstillet et helt særligt juletræ, som er pyntet med ønskekort fra børn. På ønskekortene findes en masse håbefulde børns navne, deres aldre og deres interesse. Det kan være børn, som bor på lokale børnehjem, asylcentre eller er i en familie, hvor midlerne er små og derfor ikke nødvendigvis kan se frem til de helt gode juletraditioner og gaver, som julen normalt er forbundet med. De besøgende i Aalborg Storcenter kan være med til at gøre en forskel for et af de børn på juletræet ved at give en gave til barnet og derfor gøre julen ekstra særlig for et barn.

Dette skal du gøre:

1. Tag et julehjerte fra Ønsketræet (Ønsketræet er placeret i Blå Gade i Aalborg Storcenter).
2. På julehjertet står barnets navn, alder og interesse. Nu er det op til dig at finde den julegave, der passer (fra 100,-).
3. Aflevér gaven sammen med kortet i Centerinformationen på Strøggade i Aalborg Storcenter – Det er VIGTIGT, at du afleverer kortet sammen med gaven, så vi kan se, hvem gaven er til.

Ønsketræet i Aalborg Storcenter samler gaver ind til børn og unge fra socialt udsatte familier i Nordjylland i samarbejde med Gestus Nord og Kirkens Korshær.
Alle gaver skal være afleveret senest d. 15. december.

Tak for din hjælp.