Eventet er afholdt, men klik på linket nedenfor, for at se kommende events

Se eventkalender her →

Sommer Sale i Aalborg Storcenter

Årets Sommer Sale skydes i gang i Aalborg Storcenter og du er hermed inviteret til en række gode tilbud i mange af vores butikker.

Nu kan du få taget toppen af benzinprisen når du handler i Aalborg Storcenter. Når du køber for 500 kr., kan du inden du går hjem veksle bonnerne for et gavekort på 50 kr. der kan bruges på alle OK´s tankanlæg. Tilbuddet gælder fra onsdag d. 29. kl. 10.

Det er et krav at du fremviser en bon eller flere bonner for køb på samme dag for mere end 500 kr., og at du har downloadet og oprettet dig i Aalborg Storcenters PLUS+ app. Du kan kun få et gavekort.

I Aalborg Storcenter finder du et stort udvalg af butikker inden for dagligvarer, skønhed, bolig, elektronik, sport og fritid, dame-, herre- og børnetøj samt sko og accessoires til hele familien. I vores butikker finder du alle eksperterne indenfor netop deres område og de står altid klar til at hjælpe dig med, at finde lige netop det du mangler.

Har du downloadet Aalborg Storcenters PLUS+ App? Her kan du optjene point hver gang du besøger os, få gode tilbud til dine yndlingsbutikker, invitationer til særlige events og små overraskelser i hverdagen.

Vi glæder os til at se dig til Sommer Sale i Aalborg Storcenter.


Andre oplevelser i Aalborg Storcenter

Se alle oplevelser