Eventet er afholdt, men klik på linket nedenfor, for at se kommende events

Se eventkalender her →

Stort modeshow på Centertorvet

Vind fede præmier for mere end 40.000 kr., se vores store modeshow og tossede gode tilbud.

Aalborg Storcenter afholder et stort modeshow på Centertorvet og det bliver VILDT!
Du kan vinde præmier for mere end 40.000 kr., få lækre goodiebags, en slikpose til børnene og finde masser af tossede gode tilbud i butikkerne.
Zjakalen holder styr på løjerne, speaker til showet og finder de heldige vindere af alle de lækre præmier.
Det er ved at være tid til få hevet sommertøjet ud af skabet, og finde det du lige mangler. Kom og se se alle de spændende nyheder fra alle modebutikkerne til modeshow i Aalborg Storcenter fredag d. 29. april. Vi starter allerede kl. 16 med alt til børnene, kl. 17 for kvinder, kl. 19 for mænd og slutter af kl. 20 med undertøj og smukke smykker.

Præmier for mere end 40.000 kr.


Du kan vinde masser af gavekort, lækkert undertøj, jakkesæt, spændende børnetøj og masser af andre spændende præmier. I alt for mere end 40.000 kr. Du kan være med i alle de lodtrækninger i Aalborg Storcenters PLUS+ app du har lyst og point til. Du optjener 10 point ved at downloade appen og 10 point hver gang du besøger centret. Det koster 1 point per lod, og du kan købe alle de lodder du har point til, så chancen for at du vinder din yndlingspræmie bliver så stor som mulig.
Du kan downloade appen i Apple App Store og Google Play.
Der bliver trukket lod på dagen i centret, og skal du vinde skal du være i centret til at modtage præmien, ellers trækker vi lod igen, og finder en ny vinder. Vi finder selvfølgelig en vinder til alle præmier.

Spændende oplevelser, goodiebags og slikposer


Matas har samlet 100 goodiebags med gaver fra deres leverandører, og tilbyder en 15 minutters quick make up med de nyeste produkter fra Dior og tips og tricks til dig du kan bruge derhjemme.
Du kan få flere give aways og slikposer til børnene, og bliver du tørstig har Cafe Bord 1 har lavet et fantastisk tilbud til dig; 10 kr. for en fadøl eller en sodavand, når du swiper i PLUS+ appen. Dét er billigt!


Andre oplevelser i Aalborg Storcenter

Se alle oplevelser